Közbeszerzés

2022.11.10. 12:23

Endoszkópos kapszulákat vásárolna a Debreceni Egyetem

Az egyszerhasználatos eszközöket vékonybélvizsgálatokhoz használja a Gasztroenterológiai Klinika és Gyermekgyógyászati Klinika.

Összesen 85 darab, egyszerhasználatos vékonybél-endoszkópos kapszula beszerzésére írt ki közbeszerzést (Crohn csomaggal) a Debreceni Egyetem) a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gasztroenterológiai Klinika és Gyermekgyógyászati Klinika részére. A csütörtöki Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a műszaki paraméterek a következők: színes nagy felbontású biokompatibilis műanyagba épített mini-video kamera, legyen kompatibilis az intézmény Given Rapid számítógépes munkaállomással, kapszulaméret: maximum 12×27 mm, kapszulasúly: maximum 3,5 g, tesztkapszula térítésmentesen legyen minden kapszulából. Az ajánlattételi, részvételi vagy regisztrációs kérelem benyújtási határideje 2022. november 22-én 12 órakor jár le.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában