Tárlat és gála

2022.09.30. 17:30

A mai idősek is részesei Debrecen életének, hozzájárultak a sikereihez, fejlődéséhez

Két év kihagyás után ismét együtt ünnepelhettek a Városi Szociális Szolgálat ellátottjai.

Forrás: Kiss Annamarie

Jubileumi, 20. alkalommal rendezte meg a Még mindig aktívan programját a Debrecen Megyei Jogú Város Városi Szociális Szolgálat pénteken délután, a vasutas művelődési házban. Az idősek világnapjához kapcsolódó rendezvénysorozat nyitóeseményén az ellátottak által készített alkotásokból kiállításmegnyitóval és Ki mit tud? műsorral várták az érdeklődőket.

Papp László polgármester
Forrás: Kiss Annamarie

– Immár huszadik alkalommal rendezzük meg ezt a programsorozatot. Ez egy nagyon szép jubileum, amely jól mutatja, hogy a város évtizedek óta felelősségteljesen gondoskodik az időseiről, szépkorú lakosairól, akik az életük révén részesei voltak Debrecen életének, hozzájárultak a sikereihez, fejlődéséhez – hangsúlyozta a köszöntőjében Papp László polgármester. A városvezető egyúttal köszönetét fejezte ki a szociális szolgálat munkatársainak is, akik a mindennapi állhatatos munkájuk mellett külön figyelmet szenteltek a péntek délutáni esemény megszervezésére és lebonyolítására.

Az alkalmon az ellátottak által készített alkotásokból nyílt kiállítás megnyitójára, valamint Ki mit tud? előadásokra várták az érdeklődőket a VOKE Egyetértés Művelődési Központjába. A műsorban összesen csaknem hatvanan vállalták a szereplést huszonöt műsorszámban, míg a kiállításon bemutatott tárgyak elkészítésében hatvanegyen vettek részt. A fellépőket, kiállítókat és a vendégeket Papp László köszöntötte.

A kiállított alkotásokat október 6-ig a rendezvény helyszínén, a VOKE Egyetértés Művelődési Központjában tekinthetik meg az érdeklődők, majd október 10. és 19. között a a DMJV Városi Szociális Szolgálat Nagyerdei Gondozó Szolgálat Thomas Mann Utcai Idősek Klubjába költöztetik át a tárlatot.

BS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában