Te is segíthetsz!

2022.05.02. 19:26

Debrecenben is beindítják az egyetemi véradókampányt, vonzó fődíjat ajánlottak fel

A Debreceni Egyetemen május 12-én várják a hallgatókat

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Hétfőtől május 16-ig országos egyetemi véradókampányt tart az Országos Vérellátó Szolgálat.

Az intézmény az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta, országszerte 17 egyetemi helyszínen biztosítanak véradási lehetőséget.Az eseményen a véradásra jelentkező hallgatók 20 százalékos kedvezménykupont kapnak, amelyet fesztiválbelépő vásárlásakor használhatnak fel, valamint a kampány végén nyereményjátékban is részt vehetnek. A fődíj egy ötnapos bérlet a VOLT Fesztiválra.

A játékban való részvételhez a fiataloknak az adatfelvételnél az érvényes diákigazolványuk felmutatásakor jelezniük kell, hogy az egyetemi véradókampány keretein belül jelentkeznek véradásra.

A véradáshoz személyi igazolvány, taj- és lakcímkártya, valamint a nyereményjátékban való részvételhez az érvényes diákigazolvány felmutatása szükséges.

A kampány állomásairól és időpontjairól és a véradás menetéről ezen az oldalon lehet tájékozódni.

A Debreceni Egyetem május 12-én 8-12 óra között a Műszaki Karon, 13-17 óra között pedig a Kossuth Lakos III. Kollégiumban várja a segítő szándékú hallgatókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában