az ünnep íze
2020.12.24. 09:04
Halászlét vittek a kórház dolgozóinak
Fotó: Lupamax Food
Három debreceni étterem fogott össze a jó ügy érdekében és december 23-án 250 adag halászlét készítettek a Kenézy Kórház munkatársai számára. A kezdeményezéssel többek között hálájukat fejezték ki az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért. Mint azt Lupsán Róbert ügyvezető elmondta, minden embert próbára tett ez az év, az egészségügyi dolgozókra viszont mindvégig óriási teher nehezedett és az ünnepek közeledtével sem tarthattak hosszabb pihenőt.
HBN
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre