Helyi közélet

2017.06.27. 10:48

Törtek az autók a 42-esen, most vádat emelhetnek a román sofőr ellen

Berettyóújfalu - A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki balesetet okozott a 42-es számú főúton.

Berettyóújfalu - A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki balesetet okozott a 42-es számú főúton.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 47 éves férfival szemben.

A román állampolgárságú férfi május 2-án 12 óra 40 perc körül az általa vezetett Mercedes kisteherautóval haladt a 42-es számú főúton Berettyóújfalu felől Mezőpeterd felé. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból megálló kamion mögött, ezért annak hátulról nekiütközött. A balesetet követően a kisteherautó mögött közlekedő gépjármű vezetője szintén nem megfelelően választotta meg a követési távolságát, és nekiütközött az előtte már álló járműnek, amely során utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a román férfival szemben a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészség részére.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában