Ügyeleti hírek

2024.05.21. 08:52

Két ház is kigyulladt Hajdú-Biharban

A pünkösd hétfő sem múlt el balszerencsés esetek nélkül. A tűzoltók több riasztást is kaptak.

Haon.hu

Berendezési tárgyak égtek egy ingatlanban

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Egy lakóház lángolt teljes terjedelmében Hajdúböszörményben, a Hargita utcában, hétfőn. Az épületben berendezési tárgyak és felhalmozott szemét égett. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. A ház lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában

Hétfő hajnalban, Sárrétudvariban, a Jókai utcában egy nyolcvan négyzetméteres családi házban keletkezett tűz. A püspökladányi és karcagi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A ház lakói ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Balesethez is rohantak a tűzoltók

Debrecen közelében két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanították. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Hajdúböszörmény közelében egy autó az árokba hajtott. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Hétfő este kigyulladt egy autó a debreceni Ispotály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában