Helyi közélet

2016.07.17. 10:44

Kiss Ádám: „A Campus a bónusz track”

Debrecen - Egyedülálló környezete és hangulata miatt a fellépők is imádják a Campus Fesztivált.

Debrecen - Egyedülálló környezete és hangulata miatt a fellépők is imádják a Campus Fesztivált.

Négy nap múlva kezdődik Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja a Nagyerdei Stadion környezetében: július 20-tól több mint négyszáz program, minden korábbinál komolyabb és változatosabb gasztronómiai kínálat és ezer kerékpár tárolására alkalmas bicikliparkoló is várja a közönséget.

„A Campus Fesztivál építését hétfőn kora reggel kezdjük, ezért a Nagyerdei körútra a Pallagi út felől és az Ady Endre sugárút irányából már az autósok nem tudnak behajtani” – tájékoztatott Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató. A Campus főbejárata a Pallagi út felől lesz, a körút környezetében rendezik a Debreceni Egyetem és a civil szervezetek programjait, de egy nagy koncertsátor és az idei egyik újdonság, a második nagyszínpad is ott várja majd a bulizókat.

A fesztivált nemcsak a vendégek, de a fellépők is várják, Kiss Ádám humorista minden évben nevettet a Nagyerdőn. „A Campus mindig a bónusz track az évben, ajándék kör, az egyetlen fesztivál, ahol este kezdünk. Debrecenben nem fordulhat elő, hogy egy délutáni koncertbeállás miatt ne lehessen a humoristákat hallani, nem nyom el minket a metál sátor, a jó elrendezésnek köszönhetően a közönség tud arra koncentrálni, amit mondunk. Az erdővel, víztoronnyal együtt nagyon szeretem a rendezvényt, igazi vidám tábori hangulat ez számomra” – osztotta meg a Naplóval gondolatait Kiss Ádám, akinek négy hete született meg a kislánya, akit – elmondása szerint – hat éves korától kedve már visz magával a fesztiválokra.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában