Helyi közélet

2016.03.17. 11:21

Nem kapta meg ismerőse pénzét, hát kivágta a nadrágjából

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói rendőrök rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették a helyi férfit.

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói rendőrök rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették a helyi férfit.

Egy hajdúszoboszlói férfi értesítette március 16-án dél körül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját arról, hogy ismerőse elvette a pénzét.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett egy sörözőben együtt italozott G. Zsolttal, majd átmentek egy Bányász utcai parkba, ahol az ismerős azt követelte a sértettől, hogy adja át neki a nála lévő készpénzét, amire a férfi nem volt hajlandó. G. Zsolt ezért egy padra lökte a férfit, leszorította, majd nadrágjának zsebét leszakította és abból kivette az ott lévő készpénzét. Ekkor a sértett közölte ismerősével, hogy ha nem adja vissza neki a pénzt, akkor hívja a rendőrséget és elővette a mobiltelefonját, amit támadója kivett a kezéből, és összetört. A terhelt kerékpárjával elhagyta a helyszínt és közben megfenyegette a 45 éves férfit, hogy ha szól a rendőrségnek, akkor nagyon rosszul fog járni. A sértett ezután visszament a sörözőbe, ahonnan telefonált a rendőrségnek.

A rendőrök a 24 éves G. Zsoltot 13 óra 15 perckor az Isonzó utcán elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a helyi lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában