Helyi közélet

2015.03.10. 19:11

Kedden megint hírbomba robbant

Hajdú-Bihar - A Quaestor-ügy kirobbanásán túl természetesen más újdonságokat is tartogattunk Önöknek a keddi nap folyamán, összefoglalónkból kiderül, hogy pontosan miket!

Hajdú-Bihar - A Quaestor-ügy kirobbanásán túl természetesen más újdonságokat is tartogattunk Önöknek a keddi nap folyamán, összefoglalónkból kiderül, hogy pontosan miket!

Debrecen. A víz színtelen, szagtalan és íztelen folyadék. Ha ezek közül egyiknek nem tesz eleget, az már nem víz - véli munkatársunk. Most kiderül, mit iszunk nap, mint nap.


Debrecen - Bűnösnek mondta ki a bíróság a nevelőapát és az édesanyát is.


Debrecen - Ha az Agrárius Kft. nyerte el a zöldterület fenntartását, hogyan került oda a Dehusz?


Debrecen - Az ingyenes turisztikai szakvásáron jelentős árkedvezményekkel várják az utazni vágyókat.


Debrecen - Délután már zárva találták a Csapó utcai fiókot a „későn érkező” ügyfelek, akik tanácstalanul várakoznak állandó rendőri jelenlét mellett.


Debrecen - A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a sofőrt, aki a 47-es számú főúton, Mikepércs belterületén nekiütközött egy lakóháznak.


Legalább 14 földbérleti szerződést kell felbontani a Hortobágyi Nemzeti Parkban (HNP) a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) vizsgálata után - idézte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára a miniszterelnök válaszát az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága Ellenőrző albizottságának hétfői ülésén.


Debrecen - Egy ismerkedés megkönnyítése is elegendő ok volt a szabályszegésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában