Helyi közélet

2014.08.10. 10:52

Falunap sztárvendégekkel, hatalmas sikerrel

Pocsaj -  Az augusztus 9-i falunapon több híresség adott koncertet, hatalmas tömeg vett részt a falu egyik legnagyobb rendezvényén.

Pocsaj -  Az augusztus 9-i falunapon több híresség adott koncertet, hatalmas tömeg vett részt a falu egyik legnagyobb rendezvényén.

Nagy sikert aratott a pocsaji a tizenkettedik falunap: ilyen sokan még nem voltak a falunapon, ahol reggeltől éjszakáig tartó szórakozás várt mindenkit, aki idejött.

Egész napos programok

A gyerekeket a vidámpark várta egész nap, hideg-meleg ételeket lehetett vásárolni: volt malacsült, babgulyás, lecsó, lángos, grillezett ételek, és még sok más enni és innivaló, amiből választhattak. Több helyszínen zajlottak a programok. A délelőtti órákban a gyerekek a Szegedi Miniszínház előadásában „Vigyázat, vadnyugat!” címmel egy humoros előadáson vehettek részt az iskola tornatermében.

A bitumenes pályán két fiatal autós mérte össze erejét gumiégetésben, a közönség lelkesen drukkolt is nekik, miközben a másik oldalon a motor show volt Angyal Zoltánnal. Itt is sok fiatal és „öreg” motoros kíváncsiskodott. Kora délután Kecskés Gyula polgármester és Vitányi István, országgyűlési képviselők megnyitották a XII. falunapot, kezdetüket vették a színpadi programok.

A nyugdíjasok megint arattak

A pocsaji Szivárvány Népdalkör és a „Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub minden fellépésük alkalmával lenyűgözi közönségét. Így volt ez most is, ahol az asszonyok Bódi-paródiával és mulatós egyveleggel léptek fel. A helyi Szivárvány Mazsorett csoport évek óta színesíti a pocsaji rendezvényeket, változatos és megunhatatlan produkciójukat mindenki szereti.

Több sztár is fellépett

A táncot szeretők a zumba- és a hastánc rejtelmeibe is betekinthettek, és a lányok kecses mozdulataiban gyönyörködhettek. Jolly és Suzy délután érkezett a színpadra, nagyon jó hangulatot teremtettek zenéjükkel, majd Aranyosi Péter, a Stand-up dumaszínház egyik híres fellépője szakította meg a zenés előadást humoros történeteivel.

A fiúkból álló, éppen két éve alakult Bytheway a fiatal korosztály kedvence. Ők is sok embert csalogattak a színpad elé zenéjükkel.

Az est fénypontja kétórás koncertet adott

Az esti tombolasorsolás után 9 órakor megérkezett a várva várt, fiatalok és idősek által közkedvelt Edda együttes. Fergeteges hangulatot, bulit varázsoltak maguk köré közvetlenségükkel, régi és új slágereikkel, hatalmas tömeg várta őket erre a nevezetes estére, ahol ők kétórás koncertet adtak. A késő éjszaka véget érő koncert után tűzijáték zárta a szórakozással, élményekkel teli napot a falu sportpályáján megrendezett falunapon.

Nagyné Kelemen Mónika - tudósító


Fellépők

Szegedi Miniszínház

Baksán Vivien- ének

Szivárvány Népdalkör – ének

Pocsaji Szivárvány Mazsorett csoport

„Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub – paródia

Kincses Gyuláné, Kocsi Gyuláné – vers

Tóth Réka Anna, Bíró Anikó – hastánc

Tóth Ildikó – zumba tánc

Jolly és Suzy

Blades együttes

Aranyosi Péter – Stand up Dumaszínház

Menyhért Vivien – tánc

Bytheway

Edda

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában