Helyi közélet

2013.07.17. 15:00

A nulladik napról jelentjük: Egyre növekvő tömeg és esküvő a Campuson

Debrecen - Kezd beindulni a Campus! Ahogy telik az idő, egyre több partyarc bukkan fel.

Debrecen - Kezd beindulni a Campus! Ahogy telik az idő, egyre több partyarc bukkan fel.A bejáratnál egy olyan sráccal találkozunk, aki egy sárga munkavédelmi sisakkal a fején jelent meg, barátai körében. A tökfödő két oldalán egy-egy speciális pohártartóból két vékony műanyag cső lóg le. Mint mondja, az egyiken sör, a másikon bor folyik majd közvetlenül a szájába.

A camping részt közben lassan birtokba veszik a sátorozók. Egy fiatal pár a sikeres sátorverést szendvicsmajszolással ünnepli. Budapestről érkeztek. Idén az ország valamennyi nagy fesztiválján ott voltak, amit a fiú csuklóján lévő rengeteg színes karszalag bizonyít.

A nulladik nap este teljesedik ki, amikor is a Magashegyi Underground és a HS7, vagyis a Heven Street Seven mozgatja meg a publikumot.

Esküvő a Campuson

A Jurij kora esti koncertjén nagy meglepetésre feltűnt egy ifjú pár is, akik az esküvői fotózás helyszínéül a Campust választották. A több száz fős közönség kitörő örömmel, integetéssel és jókívánságok tömkelegével fogadta a vőlegényt, valamint a menyasszonyt. Bár teljes mértékben nem sikerült, de igyekeztek inkognitóban maradni. Csak annyit mondtak magukról, hogy Józsi és Dóri. (Mi is sok boldogságot kívánunk!)

HBN-OCs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában