Helyi közélet

2013.04.21. 10:04

Sörösdobozból kamera

Debrecen - A debreceni Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum Kiss Tamás-kiállításában zajló ismeretterjesztő előadássorozat szombati alkalmán Seres Géza fényképész beszélt a film és gép nélküli fényképezésről, a fényképezőgép és a film őséről, a camera obscuráról, majd irányításával a látogatók elkészíthették saját kamerájukat (félliteres üres sörösdoboz segítségével), fényképezhettek vele, és a képeket elő is hívhatták.

Debrecen - A debreceni Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum Kiss Tamás-kiállításában zajló ismeretterjesztő előadássorozat szombati alkalmán Seres Géza fényképész beszélt a film és gép nélküli fényképezésről, a fényképezőgép és a film őséről, a camera obscuráról, majd irányításával a látogatók elkészíthették saját kamerájukat (félliteres üres sörösdoboz segítségével), fényképezhettek vele, és a képeket elő is hívhatták. A látogatóknak lehetőségük nyílt a kiállításban felállított bejárható camera obscura működését is megfigyelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában