Helyi közélet

2013.03.21. 16:35

A DISZ a DKV és a DTV szerződéseit akarja

Debrecen - Varga Zoltánék kíváncsiak a két önkormányzati cég megállapodásaira.

Debrecen - Varga Zoltánék kíváncsiak a két önkormányzati cég megállapodásaira.Szeretné megismerni a Debrecen Televízió 2002-2012-es időszakban kötött munkaszerződéseit, valamint a külső és belső megbízási és szakértői szerződésit a DISZ – közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján Varga Zoltán. A szervezet önkormányzati képviselője hozzátette: hasonló igénnyel élnek a DKV Zrt. felé, esetükben a 2008. január 1. és 2013. január 31. között született szerződéseket kívánják látni, különös tekintettel a reklám- és marketingszerződésekre, vagy az Inter Tan-Ker Zrt.-vel kapcsolatos megállapodásokra. Erről szóló megkeresésüket csütörtökön továbbítják a közpénzzel gazdálkodó érintettek felé.

– A városi televíziónak egyszer már tavaly áprilisban jeleztük az igényünket, azonban Széles Tamás ügyvezetőtől csak idén januárban kaptunk szerintem cinikus, kioktató választ, a kért adatok nélkül – mondta a politikus, átadva az újságíróknak a televízó ügyvezetőjének válaszlevelét.

Varga Zoltánék ezúttal nem nyugodnak bele abba, ha nem kapják meg a kért dokumentumokat. – Az igényünket a Debreceni Vagyonkezelőnek is megküldtük. Tizenöt nap áll rendelkezésükre. Ha nem teljesítenek, bírósághoz fordulunk – hangsúlyozta.

HBN–RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában