Helyi közélet

2012.09.10. 15:59

Terhes nő keveredett kérdőjeles garázdaságba

Sárrétudvari - Az autós szerint mindössze szerette volna kikerülni az úttest közepén gyalogló párost.

Sárrétudvari - Az autós szerint mindössze szerette volna kikerülni az úttest közepén gyalogló párost.Száznyolcvanfokos ellentmondást kell feloldania a nyomozóknak egy csütörtöki sárrétudvari garázda bűncselekménnyek összefüggésben. Kelemen Éva rendőrségi szóvivő közölte: a rendőrségre tett bejelentés szerint két gyalogost akart elütni egy autós.

– Az egyik fél, egy 16 éves terhes nő és 17 éves élettársa azt mondja, gyalogosan haladtak a Vasút utcán, amikor egy sötétkék személygépkocsi vezetője rájuk húzta a kormányt. Miután nem ütötte el őket, a jármű megfordult, feléjük tartott, majd a kiszálló sofőr szóváltást követően ágyékon rúgta a fiatalembert. A következő rúgást a barátnője rögzíteni akarta a telefonján, mire az autós kitekerte a kezéből a készüléket, a kismamát a kerítésnek lökte, majd elkergette őket – idézte vallomásuk lényegét a főhadnagy. A nőt – folytatta a szóvivő–, akin külsérelmi nyom nem volt látható, a mentők kórházba vitték, a magzat egészséges, nem sérült.

– A 38 éves gépkocsivezető helyszíni meghallgatása során a teljes fordítottját állította. Vallomása alapján csak ki akarta kerülni az úttest közepén haladó gyalogosokat, amikor a gyalogos fiatalember ráütött a lassú tempóban elhaladó autóra. Amikor a sofőr megállt, a fiú rátámadt és bántalmazta őt – tudtuk meg a szóvivőtől.

Az ügyben a püspökladányi rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt nyomoz.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában