Helyi közélet

2008.05.14. 20:44

Picurok, huncutkák és gézengúzok

<p>Lezárult a Hajdú Online versenye, mely során a Napló mellékleteként megjelent Babaalbumban összeállított képekre lehetett szavazni. 6000 szavazat érkezett. A verseny nagyon szoros volt. Szerdán eredményt hirdettünk. <dia width="900" height="700" alt="Babaszépségverseny díjátadó 2008.05.14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Babasz_ps_gverseny_d_j_tad___2008_05_14_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Babaszépségverseny díjátadó 2008.05.14." /></a></dia></p>

Tágra nyílt szemekkel, szégyenlős mosollyal, bátortalanul nyújtották kezüket az oklevélért a Naplóbabaszépségversenyén győztes kisgyermekek, akik kissé megszeppenve kapaszkodtak édesanyjukba, apjukba a sok ember és a villogó fényképezőgépek láttán szerda délután a Cora áruházban.

Május 9-én lezárult lapunk és a Hajdú Online versenye, mely során a Napló mellékleteként megjelent Babaalbumban összeállított képekre lehetett szavazni. Minden várakozást felülmúlva közel 6000 szavazat érkezett szerkesztőségünkbe.

A verseny nagyon szoros volt. „Picur”, „Huncutka” és „Gézengúz” kategóriában hirdettek győztest. A legszebbnek Sós Bencét, Kereki Miklóst, és Suba Zsófiát választották.

A képzeletbeli dobogó második fokára Nagy Orsolya, Béres Kamilla és Boros FanNi Szabrina léphetett. Kategóriájuk harmadik helyezését Kovács Előd, Csorba Viktória és Bohács Bence nyerte el. A babák szülei 60 ezer, 36.500 és 20 ezer forintos vásárlási utalványokat vehettek át a Cora Áruház jóvoltából.

H.V.

  • Itt megtekintheti az összes babát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában