Helyi közélet

2008.05.06. 10:47

Ma a padban, holnap a pályán kell bizonyítania Huszáknak

<p>Debrecen - Kedden megkezdődött a matematika írásbeli érettségi vizsga országszerte. Nem volt ez másképpen a debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban sem, ahol nem mást, mint Huszák Tamást találtuk a padsorok között. &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/erettsegi-debrecen-matek2.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/erettsegi-matek1.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A Dvsc-Teva labdarúgójának sincs kivétel, ugyanúgy számot kell adni tudásáról, mint osztálytársainak.

Tamásnak a mai és a holnapi érettségi vizsgák mellett, még egy fronton kell helyt állni, ugyanis, szerdán a Loki a Ligakupa tavaszi döntőjének visszavágóján a Győr együttesét fogadja, ahol a fiatal középpályás is várhatóan a pályára lép.

cZZs

A magyar érettségi kérdései
· Érettségi 2008 Nehezebb volt a magyar érettségi, mint a korábbi években 2008.05.05. Érettségi 2008. - Avasi Gimnázium 2008.05.05. Érettségi helyzetkép Debrecenből 2008.05.05.  
· Puska mustra
· Hiller: sikeres a kétszintű érettségi
· Mi jár a tételek idő előtti felbontásáért?
· Hogy jól sikerüljön az érettségi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában