Helyi közélet

2008.03.13. 15:37

”Intelligens Energia a jövőért” - információs nap Debrecenben

<p>Debrecen – Információs napot tartottak az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség által szervezett ”Intelligens Energia a jövőért” nevű rendezvényen. &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/intelligens-energia/cn/haon-news-hbn_01-20080313-032129"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Intelligens energia [.pdf - 3,0MB]</B></A></p>

Az elkövetkező másfél évtizedben az Európai Unió jelentősen növelné a megújuló energia arányát. Cél, 2010-re a teljes energiafelhasználás jelenlegi 6 százalékáról 12 százalékra emelkedjen.

A megvalósítás segítségére hozták létre az Intelligens Energia Európa Programot, mely nem technológiai jellegű tevékenységeket támogató pályázati program.

A csütörtöki komplex információs napon, Magyarországon egyedüliként többek között ezzel a programmal, illetve hazai pályázati lehetőségekkel és „jó gyakorlatokkal” foglalkozott.

A közel százfős rendezvényre a régión kívülről is érkeztek. A nap az ún. „Projekt” sarokkal zárult, ahol a résztvevők a spanyol előadó vezetésével projektötleteikről, lehetséges partnerkapcsolataikról beszéltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában