Nagyon összetört a kocsija

2024.06.12. 17:26

Autóbalesetet szenvedett a TV2 várandós sztárja Hajdú-Biharban

Maga sem tudja, hogyan csúszott árokba a kocsijával. Sebestyén Katja a tűzoltók segítségével jutott ki a roncsból, szerencsére ő és a pici is jól van.

Haon.hu

Balesetet szenvedett autójával Hajdú-Biharban a TV2 sztárja, Sebestyén Katja, akit a Sztárban Sztár leszek! első évadából ismerhetnek a nézők. A BorsOnline az énekesnő Facebook-posztja nyomán azt írta, Sebestyén Debrecenből tartott hazafelé Tiszacsegére egy kardiológiai vizsgálat után, amikor megtörtént a baj, és autójával az árokban kötött ki. A negyedik gyermekével várandós énekesnő szerencsére nem sérült meg, de a helyszínre érkező tűzoltóknak kellett kivágniuk a ripityára tört autó roncsai közül.

Árokba borult autójával Sebestyén Katja, a tűzoltók szabadították ki a roncsból
Árokba borult autójával Sebestyén Katja, a tűzoltók szabadították ki a roncsból
Forrás: Facebook / Sebestyén Katja

„Napközben Debrecenben voltam kardiológiai vizsgálaton, mert picit rendetlenkedni kezdett mostanában a szívem, szerencsére nem komoly, de ha nem vigyázok, akkor a későbbiekben még lehet komolyabb baj... Kórházból hazajövet már majdnem hazaértem, amikor jött a baleset és az árokban kötöttem ki, de azt se tudom, hogy hogyan történhetett. Az biztos, hogy a biztonsági övnek köszönhetem azt, hogy nem lett komolyabb baj, sajnos fáj még a tüdőm és a vállam, ahol be voltam kötve. Az öv alját a hasam alá tettem, így a picinek nem lett baja! Így legalább nem csapódtam mindenhová a kocsin belül, mert az öv teljesen az üléshez fixált engem” – írta Facebook-oldalán Sebestyén Katja, aki egy furcsa egybeesésre is rámutatott: napközben a kardiológián a 9199-es volt a sorszáma, majd este a sürgősségin is, miután a mentő bevitte. „Megnéztem a számmisztikát és azt írja, hogy ez egy angyali szám, új életet, új lehetőséget jelent” – árulta el az énekesnő.

Kétszer fordult át Sebestyén Katja autója

A Bors elérte az énekesnőt, aki részletezte, mit élt át a baleset pillanataiban.

Egy teljesen egyenes útszakaszon haladtam a szabályokat betartva, amikor valami hirtelen elvitte az autó elejét jobbra. Hogy az egy vízátfolyás volt, netán olajfolt, azt nem tudom, de hiába próbáltam ellenkormányozni, a kocsi sodródni kezdett, majd kétszer átfordult a tengelye körül és az árokban kötött ki

– mondta Sebestyén Katja, aki mindenkinek üzeni, hogy kösse be magát, ha útnak indul. „Furcsa, de egyáltalán nem féltem, még viccelődtem is valamit a mentősökkel” – tette még hozzá.

A katasztrófavédelem aznap egyébként beszámolt egy balesetről Balmazújváros és Tiszacsege között, amelyhez a balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak ki. A járműből egy embert kimentettek, de a tűzoltók áramtalanították is az autót a korábbi beszámoló szerint. Az Országos Mentőszolgálat a Haon megkeresésére akkor közölte, a helyszínről egy 40 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában