Összefoglaló

2024.06.06. 10:33

Összeütközött egy terepjáró és egy munkagép szerdán Berettyóújfaluban, egy ember kórházba került

Szerdán több helyre is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Egy terepjáró és egy munkagép ütközött össze szerda reggel, Berettyóújfalu közelében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

összeütközött-hajdu bihar-ugyeleti hirek
A tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket
Forrás:  Illusztráció/MW-archív

Tragikus esemény Hajdúszováton

Mint arról már korábban beszámoltunk, szerdán tragikus esemény miatt riasztották Hajdúszovátra  a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat. Egy gyerek a csatornába esett. A tűzoltók kiemelték őt, és átadták a mentőszolgálatnak, de már nem lehetett rajta segíteni, életét vesztette.

Egy faág lehasadt tegnap Debrecenben, a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Egy ötméteres fa két ága lehasadt Debrecenben, a Nyulas utcában, parkoló autókat veszélyeztetett. A város tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták le az ágakat. 

Debrecenben, a Vak Bottyán utcában egy tizenöt méteres fa egyik ága lehasadt és a magasban fennakadt. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át távolították el az ágat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában