Felhívás

2024.06.17. 11:00

Forgalomkorlátozás lesz Hajdú-Biharban: mutatjuk, mely útszakaszokat érinti

Június 19-én ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Haon.hu

Június 19-én 6 órától 17 óráig több útszakaszon forgalomkorlátozás lesz érvényben

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása alapján kerékpárversenyt rendeznek szerdán 6 órától előreláthatólag 17 óráig, emiatt a 354-es számú főút – 35-ös számú főút és a 4-es számú főút csomópontja közötti szakasza – le lesz zárva. A verseny időtartama alatt 35-ös főútról a 4-es főút igénybevétele céljából a 354-es főútra felhajtani, valamint az M35-ös autópálya irányából közlekedők a 35-ös főút csomópontja után az útszakasz lezárása miatt tovább közlekedni nem tudnak.

forgalomkorlátozás-dbrecen-hajduboszormeny
Június 19-én 6 órától 17 óráig forgalomkorlátozás lesz érvényben több útszakaszon
Forrás: police.hu

Forgalomkorlátozások és lezárások a verseny ideje alatt

Szintén lezárják Nyíregyháza irányából a 4-es számú főút Bocskaikerti csomópontját. A lezárás miatt a 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után a 354-es főúton nem közlekedhetnek tovább, valamint a 4-es főúton Bocskaikert irányából közlekedők balra a 354-es főútra nem kanyarodhatnak rá.

Útlezárás miatt az M35-ös autópálya irányából a 35-ös főút csomópontjában a 35-ös főútra terelt járművek vezetői a 35-ös főúton Debrecen, Füredi – Böszörményi út kereszteződésében balra kanyarodva a Füredi út - Bem tér - Nyíl utca útvonalon az Árpád téren balra kanyarodva tudják folytatni útjukat a Kassai úton, egészen a 4-es főútig. Másik lehetőség Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton a 4-es főútig.

A 35-ös főútról a 4-es főút igénybevétele céljából a 354-es főútra felhajtani szándékozó járművezetők Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton közlekedve jutnak el a 4-es számú főútra.

A 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után balra kanyarodva közlekedhetnek tovább Debrecen irányába a 4-es számú főúton.

Részletes útvonal térképen bemutatva itt látható:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában