Összefoglaló

2024.06.21. 10:14

Két gázpalack is felrobbant egy debreceni garázsban, a tűz még egy lakóházra is átterjedt

Haon.hu

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, két garázs égett teljes terjedelmében Debrecenben, a Létai úton. A tűz még a lakóházakra is átterjedt. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat. 

Felrobbant két gázpalack. de még nyolc másik is volt a garázsban
Felrobbant két gázpalack, de még nyolc másik is volt a garázsban
Forrás: Tóth Imre

Felrobbant két gázpalack

Mint kiderült, az egyik garázsban két gázpalack felrobbant, ezeken kívül a garázsokból még összesen nyolc palackot kivittek a tűzoltók, melyeket vissza tudtak hűteni. A tűzben senki sem sérült meg.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelem közleményéből kiderül, hogy két hektáron égett a gabonatábla és a tarló Komádi külterületén, csütörtök délelőtt. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugarakkal oltották a lángokat. Munkájukat erőgép is segítette. 

Szabadtéri tűz volt tegnap Debrecenben, a Kolónia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. 

Derecskén, a Vasvári Pál utca végében három négyzetméteren égett a kommunális hulladék. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, egy tizenöt méteres hársfa törzse elkorhadt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette Hajdúböszörményben, a Désány István utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel kivágták a fát.

Faágakat vágtak le tegnap Debrecen több utcájában a tűzoltók. Először a Meszena utcába vonultak, ott az egyik ág a gyalogos forgalmat akadályozta. Később egy fa egyik ága lehasadt, a közlekedést veszélyeztette a debreceni Derék utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták le az ágat. Debrecenben, a Vígkedvű Mihály utcában egy fának több ága is lehasadt és a magasban fennakadt. Az ágak a parkoló autókra jelentettek veszélyt, ezért azokat a debreceni hivatásos tűzoltók levágták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában