Összefoglaló

2024.05.22. 08:58

Méhcsalád mentésében segítettek a debreceni tűzoltók

Számos helyre riasztották a katasztrófavédelem munkatársait kedden.

Haon.hu

A méhcsalád egy négy méter magas homlokzati falon volt

Forrás: Illusztráció/MW-archív

Méhész kérte a tűzoltók segítségét kedd délelőtt. A debreceni Piac utcában négy méter magasan egy méhcsalád helyezkedett el egy épület homlokzati falán. A debreceni hivatásos tűzoltók létrát biztosítottak a méhésznek – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Három autó ütközött össze a debreceni Csapó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, és egy személygépkocsit áramtalanítottak. A balesetben senki sem sérült meg. 

Kerti és kommunális hulladék égett egy kétszáz literes hordóban Hajdúböszörményben, a Balassi utcában, kedden délelőtt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kedd este Nyíracsád külterületén az erdőben hulladék égett egy vashordóban, a nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

A gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette egy fa Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át vágták ki a fát. 

Egyek külterületén egy tízméteres fűzfa ketté hasadt. Az egyeki önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Családi ház tűzfalának egy része kiborult Szerepen, a Bocskai utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a meglazult részeket eltávolították.

.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában