Összefoglaló

2024.05.12. 10:14

Avarral, gazzal és faággal is küzdöttek a böszörményi tűzoltók

Tüzek, baleset és egy lehasadt faág miatt is szükség volt a katasztrófavédelem segítségére szombaton. Ügyeleti hírek Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Hajdúhadházon avar, Hajdúböszörményben gaz lángolt

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Személyautó és kisteherautó ütközött össze Debrecenben, a Monostorpályi úton szombat délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és ártalmatlanították a járműveket. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Lehasadt, majd fennakadt a magasban egy faág Hajdúböszörmény közelében, ezért riasztották a város tűzoltóit, akik kézi erővel vették le az ágat.

Avar égett Hajdúhadházon, a Nyárfa utca végében szombaton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Késő este ezerötszáz négyzetméteren peremégéssel égett a gaz Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlő dűlőben. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában