Tragédia

2024.04.16. 09:21

Kiadta a rendőrség a fotót, ezzel a házi barkács pisztollyal ölték meg a komádi vállalkozót

A fegyvert a hírek szerint a gyanúsított saját maga készítette.

Haon.hu

Pénz miatt történhetett a komádi emberölés

Forrás: Napló-archív

Letartóztatta a bíróság hétfőn az 56 éves férfit, akit egy komádi vállalkozó meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi még pénteken kora este lőtte le 64 éves áldozatát, aki egyébként a munkaadója is volt egyben. A helyiek szerint a tragikus eset hátterében bérvita állhatott.

A vármegyei rendőr-főkapitányság a letartóztatásról szóló közleményében azt írta, a két férfi összevitatkozott, szó szót követett, dulakodni kezdtek. A fiatalabb férfi ezután az autójához ment, onnan elővette maroklőfegyverét, és meghúzta a ravaszt. A hétfői Tényekben elhangzottak szerint

a gyanúsított egy olyan maroklőfegyvert használt, amelyet saját maga készített, a rendőrség a friss közleményben pedig meg is mutatta a pisztolyt.

 

A komádi gyilkosságnál használt fegyver
A komádi gyilkosságnál használt fegyver
Forrás: police.hu

A fegyver már első ránézésre is minimum rusztikus, magassága nagyjából 10 centiméter, és feltűnő még, hogy nincs a ravasz körül sátorvas.

A komádi gyilkosságnál használt fegyver
Forrás: police.hu

A településen azt beszélik, hogy az áldozat több mint egymillió forinttal tartozott munkavállalójának, akinek azért volt szüksége a pénzre, mert a gyerektartást kellett kifizetnie belőle.

A Tények szerint a vállalkozó családja összeomlott a tragédia után, a férfi testvére a közösségi oldalán verssel emlékezett az áldozatra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában