Sziréna

2024.04.02. 17:46

Gyújtogatás történhetett? Vizsgálják, mi miatt volt tűz egy nap alatt kétszer is egy hajdúhadházi házban - videóval

A tulajdonos az első eset után kórházba került.

Haon.hu

A tűz miatt az ablakok is kitörtek

Forrás: TV2

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, vasárnap délután kigyulladt egy ház egyik szobája Hajdúhadházban, amelyet a tűzoltók sikeresen eloltottak, ám még ugyanakkor este ismét felcsaptak a lángok, amelyek a tetőszerkezetre is átterjedtek. 

A Tények információi szerint a ház tulajdonosát még az első tűzeset után enyhe füstmérgezés gyanújával kórházba szállították. A tűzoltók mindkétszer eloltották a lángokat, de még vizsgálják, hogy keletkezhetett tűz kétszer is ugyanabban a házban, nem történt-e esetleg gyújtogatás. 

A hírműsornak az egyik szomszéd is nyilatkozott, aki elmondta, a tulajdonos kiszaladt a házból, majd segítséget kért. Azonnal hívták a tűzoltókat, akik hamar ki is értek, a munkájuk végeztével pedig elhagyták a helyszínt. Alig néhány órával később viszont ismét riasztották őket. A közvetlen szomszédok ekkor már attól féltek, az ő házukra is átterjed a tűz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában