Ügyeleti hírek

2024.03.25. 08:46

Kigyulladt autóhoz és szabadtéri tüzekhez is riasztották a tűzoltókat vasárnap

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, felsorolni is nehéz, hány helyre riasztották a tűzoltókat szombaton. Nem volt ez másképp vasárnap esetében sem, közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kigyulladt egy autó motortere, majd az egész jármű teljes terjedelmében égett Hajdúböszörményben, az Arad utcában, vasárnap kora reggel. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során senki sem sérült meg.

Nyíradonyban, a Honvéd utcában ötszáz négyzetméteren égett a gaz és avar. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel oltották el a tüzet.

Árokparton égett a gaz Püspökladány külterületén. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Tűz volt a 35-ös számú főúton, Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában kétszáz négyzetméteren égett a száraz avar és a gaz. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Báránd külterületén ezer négyzetméteren a bozótos és a nádas égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Kétezer négyzetméteren égett a gaz Hajdúhadházon, az Epres utcában. A debreceni és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ezer négyzetméteren foltokban égett a nádas Kabán, a 4-es számú főút mellett. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában