Kék hírek

2024.03.01. 20:31

Tömeges baleset az M35-ösön, tucatnyi autó sérült meg

Abroncsdarabok szakadhattak le egy durrdefektes kamionról,

Haon.hu

A baleset a pródi pihenőnél történt

Forrás: illusztráció / MW-archív

Tucatnyi személyautó sérült meg az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a prodi pihenőhely után, a 9-es és a 10-es kilométer közötti szakaszon, miután nagy valószínűséggel durrdefektet kapott az előttük haladó tehergépkocsi, és az úttesten szétszóródtak a gumiabroncs darabjai

közölte a katasztrófavédelem honlapja péntek este 

Mint írták, a lerobbanó gumiabroncs megrongálhatta a teherautót, mivel két kilométer hosszú szakaszon karosszériaelemek is szétszóródtak.

A teherautót követő első két személygépkocsi összeütközött, további tíz járműnek pedig ez elejét rongálta meg az úttestre került törmelék.

A balesetben érintett 12 autó egy kivételével a leállósávban vesztegelt. A műszaki mentést végző hajdúnánási és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a helyszínelés után húzták le a pályatestről a mozgásképtelen személyautót. A forgalom a belső sávban megindult, de a torlódás több kilométeres.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya a Haon érdeklődésére közölte, az esetnél kórházba szállítani senkit nem kellett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában