Összefoglaló

2024.02.21. 08:15

Több tűzeset miatt riasztották kedden a hajdú-bihari tűzoltókat

Volt, ahol kidőlt fa okozott gondot.

Haon.hu

Többek között tűzesetek miatt szóltak kedden a szirénák

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Kedd hajnalban egy családi házhoz riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat Hajdúdorogra, a Fő utcába. A korom izzott a kéményben. A tűzoltók a kéményajtó megbontásával az izzó részeket eltávolították, így a tűz nem terjedt tovább – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Kigyulladt egy ház kedd délelőtt Hajdúhadházon, a Lehet utcában. A ház konyhája, egyik szobája és a tetőszerkezet égett. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A házban tizenegy felnőtt és négy gyerek élt, ők nem sérültek meg.

Szabadtéri tűz volt kedden Nyírmihálydiban, a Nyár utcában és a Szökő utcában. Oda a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet. A hajdúböszörményi egységet tűz miatt Hajdúhadházra, a Zöldfa és a Nap utcába riasztották. Kisebb szabadtéri tüzet oltottak ott el.

Bocskaikertben, a Homok utcában egy nagyméretű fa lakóépületre dőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át és motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Akácfa okozott gondot Nyíradony és Nyírlugos között kedd délután. A fa az úttestre borult, ezért azt a nyíradonyi hivatásos tűzoltók kivágták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában