Ügyeleti hírek

2024.02.07. 10:47

Súlyos balesetek követték egymást Hajdú-Biharban, több helyen a lángok is felcsaptak

A vármegyei tűzoltóknak nagyon zsúfolt napja volt kedden.

Haon.hu

A hajdúböszörménynél történt balesetben öten is megsérültek

Forrás: Napló-archív

Személyautó és kisteherautó ütközött össze kedden reggel Kaba közelében, a 4-es számú főúton. Az ütközés következtében a teherautó árokba hajtott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Több ága hasadt le egy fának Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül láncfűrésszel szüntették meg a veszélyt.

Meglazult egy tízméteres fenyőfa gyökere tegnap délelőtt Püspökladányban, a Karcagi utcában. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül láncfűrész segítségével eltávolították a fát.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Hajdúböszörmény közelében, a 35-ös számú úton. A balesetben érintett járművek egyik utasa beszorult a roncsba, ezért őt a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Az egység áramtalanította a járműveket.

Vízóra aknába szorult egy ember tagnap a déli órákban Debrecenben, a Sámsoni úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kézierővel szabadították ki.

Húsz négyzetméteren égett az aljnövényzet Tiszavasváriban, a Víz utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók, kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Ráfutásos baleset történt tegnap a déli órákban Püspökladány közelében, a 4-es számú főúton, ahol egy személygépkocsi kamionnal ütközött. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Meglazult a vakolat egy épület homlokzatán Debrecenben, a Kálvin téren. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül távolították el a veszélyessé vált vakolatot.

Aljnövényzet égett Debrecen közelében a 4808-as számú út mellett, mintegy két hektáros területen. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Elakadt egy személygépkocsi Hajdúböszörmény külterületén tegnap késő délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók az útban levő fákat láncfűrésszel eltávolították, majd egy terepjáró kihúzta az elakadt járművet.

Úttestre dőlt egy fa tegnap délután Hajdúnánás és Polgár között. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kézi erővel megszüntették az útakadályt

Mintegy háromszáz méter hosszú területen égett a nádas Létavértesen, a Víztorony utca végén. A létavértesi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Ötszáz négyzetméteres területen égett az aljnövényzet Konyáron Alsósziget utca közelében tegnap kora este. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában