Látta őt valaki?

2024.02.12. 10:58

Négy napja nem adott magáról életjelet Krisztián – segítsen megtalálni! - frissítve

Kétségbeesett poszt jelent meg a Böszörményben Hallottam csoportban.

Haon.hu

Frissítés! Az eltűnt fiatal édesapja a közösségi oldalán közölte, hogy a fiú előkerült, jól van.

Szívszorító bejegyzés jelent meg a napokban a Böszörményben Hallottam csoportban, amelyben egy elkeseredett édesapa keresi a négy napja eltűnt fiát.

Kiss Krisztián hollétéről csütörtök óta nem tudnak semmit a nevelőszülei. A fiú aznap délután egy szóváltást követően távozott a munkahelyéről a Nagyatádhoz tartozó Kivadár településrészről

- tudtuk meg a nevelőszülőktől.

- Nem tudjuk, merre van, jelenleg egy horgásztóhoz tartunk, égen-földön keressük, nem adjuk fel! Krisztiánnál nincs telefon, sem pénz, valószínűleg bolyong valamerre. Kérünk mindenkit, aki látta a fiunkat, jelezze nekünk vagy a rendőrségnek! - mondták el az aggódó szülők.

Kiss Krisztián 180 cm magas, vékony testalkatú, haja tüskés. Eltűnésekor fehér munkásnadrágot, illetve sötét felsőt és bakancsot viselt.

Krisztián nevelőszülei hajdúböszörményiek, hosszú ideig éltek a településen, ezért nem tartják kizártnak, hogy a fiú esetleg a korábbi kapcsolatait felhasználva Hajdú-Bihar vármegyében tartózkodik.

Amennyiben információval rendelkezik Krisztián hollétéről, jelezze!

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában