Összefoglaló

2024.02.09. 08:07

Két sofőrt is kórházba kellett vinni a Debrecen és Balmazújváros közötti karambol után

Felborult és szalagkorlátnak csapódott autóhoz is riasztották csütörtökön a hajdú-bihari tűzoltókat. Ügyeleti hírek.

Haon.hu

A mentők és a tűzoltók munkájára is szükség volt csütörtökön a hajdú-bihari utakon

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Csütörtök reggel két autó ütközött össze Debrecen és Balmazújváros között. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik megszüntették az olajfolyást és áramtalanították az autókat. A járművek vezetőit a mentőszolgálat kórházba szállította, áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Megcsúszott az úton, majd egy táblát kidöntve az oldalára borult egy autó Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között. Ide a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó Hajdúnánás közelében, az M3-as autópályán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

Ezer négyzetméteren égett a gaz és a bozótos Nyírmihálydiban, a József Attila utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Nyírmihálydiban, a Gelsi úton és a Vasút utcában is tűz volt csütörtök délután. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Tűz volt egy műhelyben csütörtök este a debreceni Diószegi úton. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, kiérkezésük előtt a telephely portaszolgálata a lángokat porral oltó készülékkel fékezte meg. A tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában