Összefoglaló

2023.12.10. 10:09

Több tűzesethez riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat szombaton

Egy debreceni balesethez is siettek, ahol két autó ütközött össze.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Két autó ütközött össze Debrecenben, az Acsádi úton szombaton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított – tudatta összefoglalójáan a katasztrófavédelem.

Egy hat méteres fa egyik ága lehasadt Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kézi erővel és motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Egy épület tetőszerkezete izzott és égett szombat reggel Balkányban, az Újhelyi tanyán. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók hőkamerával vizsgálták át az épületet, és két vízsugárral oltották el a lángokat. A kémény megdőlt, ezért azt a tűzoltók lebontották.

Egy autó motortere égett Hajdúsámsonban, az Irinyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Szombat este egy családi ház egyik szobájában a berendezési tárgyak égtek Püspökladányban, a József Attila utcában. A város hivatásos tűoltói két vízsugárral oltották el a lángokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában