Összefoglaló

2023.12.01. 08:20

Kisbusszal ütközött két autó Görbeháza közelében, az M35-ös autópályán

Több balesethez és tűzesethez siettek a hajdú-bihari tűzoltók csütörtökön.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Csütörtök reggel Hajdúnánás közelében egy autó az árokba csúszott. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított – olvasható a katasztrófavédelem közlésében.

Kigyulladt a lerakódott korom egy családi ház kéményében Tiszacsegén, a Madách utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók a parazsat eltávolították, így a tüzet eloltották.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Hajdúböszörmény-Pród közelében, az M35-ös autópályánál, tegnap délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Kisbusszal ütközött két autó Görbeháza közelében, az M35-ös autópályán. Az egyik autó az árokba borult. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak ismét, akik átvizsgálták, és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Egy bolt raktár helyisége égett harminc négyzetméteren Hajdúszováton, az Arany János utcában, csütörtök délután. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. Munkájukat a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzben senki sem sérült meg.

Két személyautó ütközött össze csütörtök este a debreceni Füredi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat.

A rendőrök 18 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu közlésében.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodása miatt.

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában