Sziréna

2023.12.05. 13:12

Nem várták meg a bálabontást, kirámolták a tulaj kisteherautóját Nagykerekiben

A nagykereki ház udvarában parkoló kisteherautót a gyanú szerint két férfi rámolta ki, a rendőrök hamar a nyomukra bukkantak.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

A férfiak az udvaron leállított, kiszemelt teherautóhoz a nagykapun bemászva jutottak be november 30-án hajnalban. A nyitva hagyott járműben talált értékeket, ruhaneműt, használati tárgyakat és minden egyebet, amit a használtcikkek árusításával foglalkozó tulajdonos benne hagyott, összekészítették, és a kapuhoz vitték. Kifelé már nem bajlódtak mászással, leverték a lakatot, majd többször fordultak, mire minden sikerült elvinniük - írja a police.hu. 

Az adatgyűjtés után a rendőrök gyanúja két helybéli férfira terelődött, mint később kiderült, nem alaptalanul. A bejelentést követő két órán belül mindkettőjük kezén kattant a bilincs. Nem tagadtak, az ellopott dolgokat is előadták.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrsének nyomozói a 35 és 23 éves férfiakat kihallgatták, velük szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában