Ügyeleti hírek

2023.12.14. 09:52

Vasúti sorompónak ütközött és árokba hajtott autóhoz is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

A rendőrök több embert is elfogtak.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Szerda reggel Hajdúszoboszlón, a Nyugati soron a nagy mennyiségű esővíz zsákos építőanyagot veszélyeztetett, ezért a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a vizet eltávolították - számolt be róla ügyeleti összesítőjében a katasztrófavédelem.

Egy autó és egy kisteherautó ütközött össze szerda délelőtt Bocskaikertben, a Debreceni úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Vasúti sorompó fényjelzőjének ütközött egy autó tegnap Debrecenben, a Létai úton. A debreceni hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Lesodródott az útról egy autó Debrecen és Létavértes között, szerda délután. A debreceni hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik feszítő-vágó segítségével szabadították ki az autó vezetőjét. A mentőszolgálat kórházba szállította a sérültet.

Több faágat és megdőlt fát is eltávolítottak a Hajdú-Bihar vármegyei tűzoltók szerdán. Hajdúszoboszlón egy tíz méteres fa dőlt az úttestre, Debrecenben pedig faágat vágtak le a Hajós Alfréd utcában és a Panoráma úton is. A Fényes udvarnál pedig egy fa a sínekre dőlt, azt is eltávolították a tűzoltók.

Körözött személyt kaptak el a rendőrök

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában