Ügyeleti hírek

2023.12.05. 08:07

Autóba zárta magát egy gyermek, a debreceni tűzoltókat riasztották

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Bezárta magát egy autóba egy gyerek hétfőn délben, a debreceni Cinege utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a kocsi ablakát betörték, így a kisgyereket kiszabadították. Az eset során senki sem sérült meg - közölte ügyeleti összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Lángra kapott a tűzifa egy lakóház pincéjében található vegyes tüzelésű kazánnál Hosszúpályiban, az Izabella utcában. A tűzifa a kazán mellett volt. Az ott lakó a tüzet a létavértesi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta. Az egység az utómunkálatokat végezte el egy vízsugárral.

A korom égett egy melléképület kéményében hétfőn kora este Berettyóújfaluban, a Morotva utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az izzó részeket kéziszerszámokkal távolították el, a tetőt pedig visszahűtötték egy vízsugárral.

Baleseteknél helyszíneltek

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amiből egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában