Összefoglaló

2023.12.11. 08:19

Otthonukból vittek kórházba egy hajdúszoboszlói családot

Mérgező gáz miatt vonultak a tűzoltók a Mathiász János utcai házhoz. Ügyeleti hírek vasárnapról.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / MW-archív

Egy hajdúszoboszlói négytagú család hívta a segélyhívót vasárnap hajnalban, miután rosszullétre panaszkodtak. A Mathiász János utcába vonultak a város hivatásos tűzoltói a mentőszolgálattal közösen. A házban egy nyílt égésterű kazán működött. A tűzoltók méréseket végeztek, melyek szén-monoxid jelenlétét mutatták ki a levegőben. A mentőszolgálat a családot kórházba szállította – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Vasárnap délután Ebesen, a Tóth Árpád utcában egy családi házzal egybeépített kazánházban tüzifa és szerszámok égtek. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Az egységek a padlást hőkamerával átvizsgálták, a tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át.

Visszaáramolt a füst egy családi ház nappalijában lévő kandallóból Bárándon, a József Attila utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók az éghető anyagokat a kandallóból eltávolították, a kémény eltömődött, ezért azt felülvizsgálatig nem használják a lakók.

Szeméttároló konténerében a hulladék égett a debreceni Derék utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet és a lépcsőházat átvizsgálták és átszellőztették.

Árokba csúszott és a tetejére borult egy autó Hajdúszovát közelében, vasárnap délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót és egy erőgép segítségével a kerekeire állították. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában