Tragédia

2023.11.22. 19:11

Szerette és komolyan vette az életet a Nádudvaron tragikus balesetet szenvedett hajdúszoboszlói fiatal - videóval

Mint kiderült, a fiút az első munkanapján érte a halálos kimenetelű baleset.

Haon.hu

A fiú az első munkanapján szenvedett halálos balesetet

Forrás: Tények

Ahogy arról kedden beszámoltunk, halálos kimenetelű baleset történt november 20-án egy nádudvari üzemben, amelynek következtében egy 18 éves fiú életét vesztette. Mint megtudtuk, az áldozat még életben volt, mikor a mentők megérkeztek, légi úton kórházba is szállították, ám a gyors és szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette. 

Agykárosodást szenvedett

A Tények szerda esti riportjában elhangzott, a fiút az első munkanapján érte a baleset, egy betondarab zuhant a fejére. Az áldozatot a 20 éves testvére fogja eltemettetni, az esetről remegő hangon beszélt a hírműsornak. 

Elmondta, a baleset 13-14 óra körül történt, amelyről elég hamar értesült. Ezután azonnal a debreceni kórházba rohant, de már csak elbúcsúzni tudott a testvérétől. 

Életben tartották addig, hogy el tudjunk tőle búcsúzni.

Elhangzott, Lászlónak az agya sérült meg, és akkora agykárosodást szenvedett, hogy nagyon kicsi esélyt adtak a túlélésre. Az életéért sokáig küzdöttek, de a szervezete 23 óra körül feladta a harcot. 

A tragédia után gyűjtés is indult, a Tények úgy tudja, a cég vezetősége részvétét fejezte ki a családnak, és a gyűjtéshez is hozzájárulnak, de az ügy lezárásáig nem nyilatkoznak. 

Nem hagyják annyiban

Az esettel a Bors is foglalkozott, a cikkükből kiderült, hogy a fiatal fiú tele volt tervekkel, ráadásul az idén végzett festő-mázolóként, és több munkahelyen is helyt állt már. A közelmúltban jutott álláslehetőséghez a nádudvari üzemben. A hajdúszoboszlói fiatal a családjától vidáman indult munkába az első napján. A lapnak a fiú édesapja nyilatkozott.

Akinek nincs gyermeke, elképzelni sem tudja, hogy miken megyünk keresztül. Tegnap még három gyermekem volt, Laci született a középső fiúként. Most hirtelen tönkrement az életünk, de az biztos, hogy ezt a tragédiát nem hagyjuk annyiban!

– nyilatkozta az apa, majd hozzátette azt is, boldog családi életet éltek, Laci pedig rendes, szorgalmas, tisztességes fiú volt. Elmondta azt is, hogy a fiú nagyon szerette az életet, de komolyan is vette. Párkapcsolata ugyan most nem volt, de úgy élt, mint a többi fiatal. Szeretett az apjával és a testvéreivel együtt horgászni, de a természetben is jól érezte magát.

A lap megírta, az apa bánja, hogy távolléte miatt nem búcsúzhatott el a fiától.

Még azt sem tudom, milyen feladatokat bíztak a gyermekemre, de az biztos, hogy addig nem nyugszom, amíg a végére nem járok az ügynek. Tudnom kell, kinek a hibájából és miért kell eltemetnem Lacit.

A rendőrség nyomoz

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának közleményéből kiderült, a rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az üggyel kapcsolatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában