Verseny

2023.11.22. 17:53

Előkelő helyezést értek el a versenyen a hajdú-bihari rendőrök

Haon.hu

A hajdú-bihari versenyzők

Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Terrorelhárítási Központ szervezésében november 11-én rendezték meg a BM pontszerző küzdősport versenyt Budapesten - írja közösségi oldalán a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Vármegyénket Szűcs Péter r. ftőrm., Losonczy Axel Aurél r. őrm., Dézsi Boglárka r. őrm. és Csurka Alex r. őrm. képviselte a rangos viadalon, ahol kemény küzdelmekben bizonyították rátermettségüket, méghozzá nem is akárhogyan.

Szűcs Péter Knock Down Kyokushin Karate kumite szabályrendszerben a +80 kg-os mezőnyben diadalmaskodott és állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ezen kívül az a megtiszteltetés is érte, hogy az 1. helyezése mellé a legharcosabb küzdő címért járó Főkapitányi különdíjat is kiérdemelte technikás és kemény küzdőstílusával.

Dézsi Boglárka a WAKO K-1 amatőr full contact szabályrendszer +60 kg-os mezőnyben három mérkőzéséből kettőt – köztük a bronz meccset is – egyhangú pontozással megnyerte, így a 3. helyet szerezte meg.

Losonczy Axel Aurél a GI Grappling földharc versenyen a +85 kg-osok között kemény küzdelemben a 4. helyezést harcolta ki.

Csurka Alex a WAKO K-1 amatőr full contact versenyzők mezőnyében a 70 kg-os kategóriában lépett a szorítók közé, ahol remek teljesítményt nyújtva az 5. helyen végzett.

A HBVMRFK az összesített csapatversenyben a 10. helyen zárta a színvonalas rendezvényt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában