Összefoglaló

2023.11.24. 08:04

Több balesethez, egy kigyulladt autóhoz és egy lehadast faághoz siettek a hajdú-bihari tűzoltók

Az esetek során egy embert kellett kórházba szállítani.

Haon.hu

Debrecenben és Hajdúhadházon intézkedtek az egyenruhások

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy nagy fa egyik ága lehasadt, és a gyalogos forgalmat veszélyeztette csütörtök délután a debreceni Vasáros utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetet tolólétrán keresztül láncfűrésszel levágták az ágat – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Kigyulladt egy autó motortere és utastere csütörtök délután. A jármű egy garázsban állt a debreceni Dembinszky utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a garázsból egy gázpalackot kivittek, így az nem hasadt fel a hőtől. A tüzet az egység két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezte meg.

Két autó ütközött össze Hajdúhadház közelében tegnap délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Egy kisbusz személyvonattal ütközött össze csütörtök este Debrecenben, a Külső-Újvárosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A vonaton heten utaztak, ők mentesítő busszal folytatták útjukat. A balesetben senki sem sérült meg. 

A rendőrök 11 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, két külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában