Összefoglaló

2023.11.29. 08:31

Egy balesethez riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat kedden

Haon.hu

Az autó vezetőjét kórházba szállították

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Árokba hajtott, és fának ütközött egy autó Hajdúdorog közelében, kedden kora reggel. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, és elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amiből kettő súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, egyiküket bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy másikukat pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában