Összefoglaló

2023.11.28. 08:24

Megcsúszott két autó Hosszúpályi közelében – az egyik a tetejére borult

Balesetek és lehasadt faág miatt riasztották a tűzoltókat hétfőn.

Haon.hu

Több helyre is riasztották a tűzoltókat

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó Hajdúhadház közelében, hétfő reggel. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, és áramtalanították azokat. Egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított – ovasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Két autó is megcsúszott tegnap reggel Hosszúpályi közelében, az egyik személyautó az árokba hajtott, majd a tetején állt meg, a másik az oldalára borult. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták, és áramtalanították a járműveket. Több fát is kivágtak a tűzoltók, hogy az autókat a kerekeire tudják állítani. A balesetekben senki sem sérült meg.

Debrecenben, a Csigekert utcában egy nagyméretű fa több ága lehasadt. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel kivágták a fát.

Fának tolatott egy kisteherautó hétfő délután Debrecenben, a Külső-Diószegi úton. A fa megdőlt, és a forgalmat veszélyeztette, ezért azt a debreceni hivatásos tűzoltók kivágták egy láncfűrésszel.

A rendőrök hat személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában