Lezárt nyomozás

2023.10.18. 13:28

Hárman is terítették a drogot, a debreceni rendőrség vetett véget az üzletelésnek

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt kell felelnie egy trió tagjainak.

Haon.hu

Nem ússzák meg a felelősségre vonást

Forrás: Police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2022. május 17-én két helyszínen tartottak kutatást, mivel felmerült a gyanú, hogy egy debreceni pár és egy hajdúhadházi férfi közösen árultak kábítószert a lakókörnyezetükben - számolt be róla a rendőrség.

Hamar kattant a bilincs
Forrás: police.hu

A 40 éves nő és 37 éves élettársa otthonában kábítószergyanús port, valamint ennek értékesítéséhez szükséges eszközöket és készpénzt találtak a rendőrök. A pár ismerősüktől, egy 36 éves hajdúhadházi férfitól vásárolta a tiltott szereket, amiket később Debrecenben értékesítettek.

Pénzt is találtak a rendőrök
Forrás: police.hu

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették mindhármukat, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek. Bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt kell felelniük a gyanúsítottaknak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában