Ügyeleti hírek

2023.09.12. 08:19

Kigyulladt konténerhez és kútba zuhant kutyához riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

A rendőrök 15 személyt állítottak elő.

Haon.hu

Egy konténer is lángolt

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hétfő reggel a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, mert egy nagyméretű fa egyik ága lehasadt Debrecenben, a Senyei-Oláh István utcában. A tűzoltók dugólétrán keresztül kötéllel és láncfűrésszel vágták le a faágat - számolt be róla a katasztrófavédelem.

Kiütött egy villanyoszlopot egy kombájn Püspökladányban, a Forint utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat a kombájn vezetőjét kórházba szállította.

Hét méter mély kútba esett egy kutya Szerep külterületén, a püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül mentőkötéllel emelték ki az állatot.

Egy sütőolajat gyűjtő konténer tartalma égett egy négyzetméteren, hétfő délután Debrecenben, a Telek utca és Haláp utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, közülük tíz főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában