Összefoglaló

2023.09.30. 09:04

Megfordulás közben fennakadt egy busz az árok szélén Debrecenben – rosszul lett a jármű vezetője

A műszaki mentés közben esett össze a sofőr.

Haon.hu

A mentőszolgálat a sofőrt kórházba szállította

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Villanybojler vezetékei égtek pénteken hajnalban Püspökladányban, a Vasút utca egyik családi házában. A tűz a püspökladányi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kialudt, azonban az ingatlan füsttel telítődött. A tűzoltók átszellőztették az épületet – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere tegnap délelőtt Debrecenben, az István úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Összehordott bútorok és növényzet égett egy családi ház udvarán tegnap kora délután Debrecenben, a Rezeda utcában. Az ott tartózkodók a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet eloltották, a tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Megfordulás közben fennakadt egy árok szélén, majd az úttesten keresztbeállt egy utasok nélküli autóbusz tegnap késő este Debrecenben, az Acsádi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók volnultak a helyszínre. Az egység a műszaki mentést végezte, amikor a jármű sofőrje hirtelen rosszul lett, összeesett, és nem adott életjelet. A tűzoltók azonnal megkezdték az újraélesztést, amit a mentőszolgálat kiérkezéséig felváltva folytattak. A mentőszolgálat a sofőrt kórházba szállította. Az egység ezután az elakadt buszt erőgép segítségével kiszabadította.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában