Összefoglaló

2023.08.10. 08:37

Tűz Hajdúsámsonban: teljes terjedelmében égett egy ház hátsó épülete

A tüzet három vízsugárral oltották el az egyenruhások.

Haon.hu

A Rózsa utcába siettek a tűzoltók

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Veszélyesen megdőlt fák és leszakadt faágak miatt érkezett riasztás Debrecen több utcájából tegnap. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói a Meszena utcában, a Kölesséri Sámuel utcában, a Tündérrózsa utcában, a Derék utca és a Homokkert utcában is beavatkoztak sérült fák eltávolítására – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Püspökladányban, a Rákóczi utcában hasadt le tegnap délután egy nyolc méteres fa egyik négy méter hosszú ága. A püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül láncfűrésszel távolították el a leszakadt ágat.

Teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres lakóház hátsó épülete tegnap délután Hajdúsámsonban, a Rózsa utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésig a bent tartózkodók a házat elhagyták, közülük egy embert egy szabadnapos tűzoltó mentett ki, valamint az épületből egy gázpalackot is kihozott. Az egység a tüzet három vízsugárral oltotta el.

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A rendőrök 14 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában