Közlekedés

2023.08.08. 13:11

Két autó bukott a rendőrség és a kormányhivatal böszörményi ellenőrzésén

Haon.hu

Akcióban a kormányhivatal és a rendőrség Hajdúböszörményben

Forrás: kormányhivatal

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a város területén július 28-án közlekedésrendészeti akciót szervezett, amelynek végrehajtásában a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya Járműforgalmi Osztályának szakemberei is részt vettek, olvasható a kormányhivatal honlapján.

A közös ellenőrzés során a szolgálati jelleggel ellátott („csíkos”) járőrautók mellett a kormányhivatal mobil ellenőrzőállomását is bevetették a közlekedési jogsértések, a másokra veszélyt jelentő vezetők, valamint az engedély nélkül átalakított járművek kiszűrésére.

Az ellenőrzött járművek közül 2 olyat találtak a kormányhivatal szakemberei, amelyek a jogszabályok értelmében közlekedésre alkalmatlanok voltak, ezért azokat műszaki vizsgára kötelezték. A rendőrök emellett egyéb közlekedési szabálysértés miatt 14 járművezetővel szemben intézkedtek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában