Sziréna

2023.08.08. 11:04

Durva! Annyi autó tört rommá Hajdú-Biharban hétfőn, hogy külön figyelmeztetést adott ki a rendőrség

Több balesethez is riasztották az egyenruhásokat.

Haon.hu

A balesetek többségének hátterében súlyos szabályszegés áll, de néha egy kisebb hiba is elég ahhoz, hogy a tragédia bekövetkezzen

Forrás: police.hu

Hajdú-Bihar vármegye több településén is történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset augusztus 7-én. Reggel Debrecenben, a Vágóhíd utcánál két személyautó ütközött, mindkét sofőr megsérült. Nem sokkal később egy püspökladányi balesethez érkeztek a helyszínelők, ahol egy kamion hátulról nekiütközött egy személyautónak. Itt hárman sérültek. Figyelmetlenség vezetett balesethez Létavértesen is, ahonnan egy motorost könnyű sérülésekkel szállították kórházba – olvasható a piloce.hu közlésében.

Forrás: police.hu

Ugyanezen a napon még több balesethez is riasztották a hajdú-bihari rendőröket. Ezek is többségében elsőbbségi szabályok, követési távolság be nem tartása miatt következtek be. Kellő körültekintéssel elkerülhető lett volna, hogy bárki is kórházba kerüljön.

A balesetek többségének hátterében súlyos szabályszegés áll, de néha egy kisebb hiba is elég ahhoz, hogy a tragédia bekövetkezzen. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy továbbra is legyenek egymással türelmesek, előzékenyek, és tartsák be a közlekedési szabályokat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában