Sziréna

2023.07.25. 15:38

Közös járőrözés Hajdúszoboszlón

Az idegenforgalmi szezonban magyar és román rendőrök látnak el közös szolgálatot.

Haon.hu

Az elmúlt években végrehajtott rendőri intézkedések közül a turisták részére adott felvilágosítások, útbaigazítások, illetve figyelmeztetések domináltak leginkább

Forrás: police.hu

Az előző évekhez hasonlóan a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a román rendőrökkel együtt látnak el közös szolgálatot Hajdúszoboszlón. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a romániai Bihor Megyei Rendőr-felügyelőség együttműködési megállapodása alapján a magyar és román rendőrök a turisztikai idényben főleg a strandon, valamint a turisták által látogatott területeken járőröznek – olvasható a police.hu közlésében. 

Forrás: police.hu

Az elmúlt években végrehajtott rendőri intézkedések közül a turisták részére adott felvilágosítások, útbaigazítások, valamint figyelmeztetések domináltak leginkább, de a közlekedési balesetekkel összefüggő rendőrségi eljárásokban is hatékonyan részt vettek a külföldi kollégák, ezzel is segítséget nyújtva az ügyek intézésében, valamint a nyelvi nehézségek leküzdésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában