Ügyeleti hírek

2023.07.24. 07:59

Lángoló autóhoz riasztották a hajdúnánási tűzoltókat

A rendőrök 30 személyt állítottak elő.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / N

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere vasárnap a kora hajnali órákban az M3-as autópályán, Hajdúdorog közelében. A tűz a környező aljnövényzetre is átterjedt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az autó utasai a tüzet eloltották. Az egység egy vízsugárral elvégezte az utómunkálatokat - közölte a katasztrófavédelem.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága vasárnap reggel Debrecenben, az Angyalföld téren. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Ketté hasadt egy fa és egyik fele az úttestre, másik fele pedig villanyvezetékre borult tegnap délután Debrecenben, a Hullám utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be.

Szalmabála égett tegnap este Nádudvar közelében a 3405-ös számú úton. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában kilenc személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amiből három súlyos, hat pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 28 személyt fogott el, közülük öt embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 22 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 30 személyt állítottak elő, ebből 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 22 esetben történt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában